Al uw gegevens op één locatie. Zo eenvoudig is het.

PIM van Perfion integreert naadloos met uw huidige IT-landschap en verbindt al uw gegevensbronnen met elkaar. Dit betekent dat iedereen in uw organisatie altijd toegang heeft tot de meest actuele productinformatie.

Zie ook ons rapport: Wat is PIM?
Productinformatiebeheer

Beheer uw productgegevens snel en eenvoudig

U hoeft geen databasetechnologieën onder de knie te krijgen en kunt dus de volledige aandacht houden op uw producten. PIM van Perfion biedt u volledige controle en geeft u de mogelijkheid om alle denkbare productgegevens aan te maken en deze eenvoudig te onderhouden.

Website en publicaties

Multi channel marketing, maar dan makkelijk

Gegevens tegelijkertijd via meerdere kanalen publiceren betekent dat u zich niet meer hoeft af te vragen of productgegevens nog wel kloppen. U kunt uw tijd en energie nu stoppen in een buitengewone merkbeleving voor uw klanten.

Integratie met andere systemen

PIM van Perfion past altijd

Dankzij de open API is de integratie van PIM van Perfion binnen uw huidige IT-omgeving doodeenvoudig. PIM van Perfion biedt zelfs een native integratie binnen ERP-systemen en e-commerceplatforms.

Partner ontwikkelde add-ins voor Perfion PIM

Partner ontwikkelde add-ins voor Perfion

Onze partners hebben de volgende add-in modules ontwikkeld voor de Perfion PIM software:

Zijn uw producten bijzonder?

Productomschrijvingen zijn er in alle soorten en maten. Vergelijkbare producten worden zelfs verschillend beschreven door concurrenten, om maar uniek te kunnen zijn. 

PIM van Perfion is een standaard oplossing, waarmee alles beschreven kan worden, van schroeven tot maanraketten. Alle soorten gegevens, zoals karakteristieken, foto's, beschrijvingen, bestanden, enz., kunnen eenvoudig in elke taal of presentatievorm gegoten worden. Daarnaast biedt PIM van Perfion u de mogelijkheid om meerdere producthiërarchieën tegelijkertijd te gebruiken. 

Perfion PIM biedt u zelfs het beheer van gedetailleerde informatie over andere belanghebbenden met betrekking tot uw producten, zoals ontwerpers, stakeholders, klanten, producenten, enz. Kortom, Perfion biedt u het volledige spectrum van informatie die u nodig heeft om uw producten te kunnen verkopen. 

Klaar voor verandering - klaar voor de toekomst

aan aan de behoeften van uw klanten of vanwege wet- en regelgeving en nog veel meer. Verandering is het enige wat constant is! 

Perfion PIM is gebouwd om te veranderen. U kunt al uw producten voorzien van nieuwe karakteristieken door ze er simpelweg bij te slepen. Met Perfion PIM bent u vandaag klaar voor de toekomst. U beschermt uw investering door middel van de mogelijkheid om in de toekomst te kunnen blijven wijzigen en te blijven voldoen aan toekomstige vereisten.

Gegevens up-to-date houden met Perfion PIM is...

Efficiënt 

Met Perfion PIM is het eindelijk eenvoudig geworden om op efficiënte wijze grote hoeveelheden productinformatie te beheren. Gegevens die door veel verschillende producten worden gedeeld, worden onderhouden door een hiërarchie van gedeelde gegevens, waardoor het eenvoudig is om al uw productgegevens up-to-date te houden. 

Gemakkelijk in gebruik

Perfion is door en voor gebruikers zelf gebouwd, waarmee gebruiksgemak gegarandeerd is. Bent u bekend met Microsoft Office-applicaties als Word en Outlook®? Dan heeft u Perfion PIM in no time onder de knie. 

Snelle implementatie 

U kunt letterlijk binnen enkele minuten aan de slag. Perfion PIM is een 100% standaard applicatie met snelle en eenvoudige installatiewizards. Bestaande gegevens kunnen direct vanuit Microsoft Excel-bestanden worden geïmporteerd. 

Toegankelijk 

Perfion PIM maakt gebruik van de krachtige en productieve Microsoft Windows® gebruikersinterface en kan via internet worden gebruikt, zodat gegevens wereldwijd toegankelijk zijn en samenwerking mogelijk is. Perfion PIM biedt het beste van beide werelden en is compleet gebaseerd op Microsoft .NET-technologie. 

Veilig 

Ingebouwde veiligheidsinstellingen en gebruikersrechten zorgen ervoor gebruikers alleen die informatie kunnen inzien en wijzigen die voor hun taken relevant is.