Integratie van Perfion met EasyCatalog

Automatiseer de productie en updates van catalogi door uw PIM-gegevens rechtstreeks in InDesign in te voeren via de Perfion-EasyCatalog-connector. 

EasyCatalog together with Perfion PIM and InDesign

Productgegevens die in Perfion zijn opgeslagen - inclusief productvarianten, afbeeldingen, categorieën, of productomschrijvingen in meerdere talen - kunnen snel naar een InDesign-sjabloon worden overgebracht en minimaliseren de inspanningen die nodig zijn voor de productie van catalogi. 

Zie ook onze beschrijving van PIM voor InDesign. 

Het gebruik van de oplossingen samen is nu eenvoudiger dan ooit, met EasyCatalog dat direct met Perfion kan worden verbonden via een eenvoudige installatie-dialoog. 


Perfion-EasyCatalog Connector is ontwikkeld door onze Engelse Perfion-partner 65bit Software Ltd.

Uw contactpersoon voor meer informatie:
Mark Haden, 65bit Software Ltd.
E-mail: sales@65bit.com
Tel: +44 8707 651891

Perfion PIM en EasyCatalog – een sterk team 

Met het PIM-systeem van Perfion en EasyCatalog kunt u vertrouwen op twee krachtige oplossingen om uw catalogusproductieprocessen mogelijk te maken. 

Het PIM-systeem van Perfion biedt bedrijven de ideale oplossing voor het beheer van complexe productstructuren en meertalige communicatie via verschillende kanalen. Perfion biedt u met andere woorden een gecentraliseerde, betrouwbare bron voor al uw productinformatie.

Met de EasyCatalog software kunt u de opmaak van pagina's drastisch versnellen en ervoor zorgen dat uw documenten foutloos blijven. EasyCatalog wordt vertrouwd door duizenden gebruikers in meer dan dertig landen op zes continenten en heeft zich snel gevestigd als een van de krachtigste en meest flexibele oplossingen voor databasepublicatie voor Adobe® InDesign®. 

Perfion PIM & 65bit

Hebt u meer informatie nodig? 

Neem contact op met Perfion of met 65bit om meer te weten te komen over de mogelijkheden om uw publicatie-ervaring soepeler te laten verlopen.