Integratie van Perfion PIM met Google Shopping

Beheer en registreer al uw productinformatie in het Perfion Product Information Management-systeem en synchroniseer uw data met Google Shopping.

Google Shopping samen met Perfion PIM

Met de Perfion-Google Shopping Connector profiteert u van een optimale oplossing voor het gecentraliseerde beheer van productgegevens en een naadloze verbinding met uw Google Merchant Center. Het is uw toegang tot de Google Shopping-omgeving.

Productgegevens, bijvoorbeeld productvarianten, afbeeldingen, categorieën maar ook meertalige productbeschrijvingen, kunnen snel naar Google Shopping worden verzonden en voor de beste klantervaring zorgen.

In een paar uur opgezet kan het vervolgens worden gebruikt om nieuwe klanten te werven met de marketingmogelijkheden die Google biedt.

Gecentraliseerd productbeheer voor Google Shopping met Perfion PIM

Maak handig gebruik van gecentraliseerd gegevensbeheer voor uw producten en reduceer de vereisten voor het onderhoud van uw productgegevens. Dankzij de naadloze en geautomatiseerde synchronisatie van gegevens houdt u voortaan uw productinformatie alleen nog maar bij in het Perfion PIM-systeem.

Perfion-Google Shopping Connector is ontwikkeld door onze Duitse Perfion-partner t2consult .

t2Consult

Uw contactpersoon voor meer informatie:
Tobias Twardon, t2consult
E-Mail: info@t2consult.net
Tel: +49 721 486 90543  

Perfion PIM en Google Shopping – een sterk team

Met het PIM-systeem van Perfion en Google Shopping kunt u rekenen op twee krachtige oplossingen uit de e-commerce.

Het PIM-systeem van Perfion biedt bedrijven de ideale oplossing voor het beheer van complexe productstructuren en meertalige communicatie via verschillende kanalen. Perfion biedt u met andere woorden een gecentraliseerde, betrouwbare bron voor al uw productinformatie.

Met Google Shopping profiteert u van een krachtig hulpmiddel om uw producten beschikbaar te maken voor een breder publiek via verschillende Google-services, verkrijg holistische rapporten om te begrijpen hoe u het doet met al uw acties die zijn gekoppeld aan het Merchant Center en vindt bruikbare inzichten over prijzen, merchandising en meer om uw bedrijfsstrategie te ondersteunen.

Perfion PIM & Google Shopping

Overzicht van de functies

  • Naadloze integratie in uw bestaande systemen
  • Overdracht van de productgegevens, inclusief producthiërarchieën, -varianten, -afbeeldingen, -documenten en -categorieën
  • Geautomatiseerde synchronisatie van productinformatie en stamgegevensn batchgrootte voor een optimale run-time

De voordelen

Centraal gegevensbeheer
Stamgegevens worden op één plaats beheerd, bijgewerkt en aangevuld

Minder fouten
Omdat op alle systemen dezelfde informatie wordt gebruikt, verkleint de kans op informatieverlies

Kortere processen
Dankzij het gecentraliseerde beheer hoeft u zelf minder stappen uit te voeren zodat u tijd uitspaart

Flexibiliteit
Door gebruik te maken van de Perfion e-commerce API  kan de Perfion-Google Shopping-connectie worden aangepast aan uw individuele behoeften

Systeemvereisten

Er zijn maar twee systemen nodig:

  • Perfion PIM-oplossing met e-commerce API
  • Google Merchant Center-account (gratis)