Automatisering met Perfion Actions

Perfion Actions is een krachtig framework waarmee u een oneindig aantal automatiseringstaken kunt uitvoeren.

Met Perfion Actions kunt u uw eigen Action Maps creëren. Een Action Map kan bestaan uit meerdere stappen, die in een vaste volgorde worden uitgevoerd.

Hier zijn een paar voorbeelden van Perfion Actions:

Voorbeeld 1:
Afbeeldingen uit "hotfolder" importeren

Het beheren van afbeeldingen is voor veel bedrijven een tijdrovende taak. Perfion Actions kan u helpen dit op een slimme manier te doen.

Misschien maken uw interne fotografen prachtige productfoto's, maar hebben geen kennis van Perfion. Perfion Actions biedt uitkomst door afbeeldingen te importeren vanuit een "hotfolder".

Alles wat uw fotografen hoeven te doen, is iedere afbeelding een naam geven die refereert aan een product (bijv. [artikelnummer]_01.jpg) en de afbeeldingen opslaan in uw "hotfolder". Perfion Actions kan dan de map 'scannen' op nieuwe afbeeldingen en deze importeren naar uw producten.

Afbeeldingen kunnen met Perfion Actions worden geïmporteerd vanuit "hotfolders" naar producten of afbeeldingsbibliotheken
Afbeeldingen kunnen met Perfion Actions worden geïmporteerd vanuit "hotfolders" naar producten of afbeeldingsbibliotheken

Voorbeeld 2:
Productbeschrijvingen toevoegen vanuit ChatGPT

In dit voorbeeld integreert een Perfion Action met ChatGPT om productspecifieke marketingbeschrijvingen te genereren. De action is ingesteld om on-demand de context van geselecteerde producten uit te voeren.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de producten selecteren die marketingbeschrijvingen nodig hebben en de action uitvoeren. Na enkele seconden worden de marketingbeschrijvingen van ChatGPT automatisch aan uw producten toegevoegd.

De marketingbeschrijvingen van ChatGPT worden automatisch aan uw producten toegevoegd.
De marketingbeschrijvingen van ChatGPT worden automatisch aan uw producten toegevoegd

Voorbeeld 3:
Vertalingen beheren

Wanneer u werkt met een vertaalbureau om vertalingen te beheren, kan Perfion Actions u helpen om het Vertaalmanagementproces te automatiseren.

Plannen van Taken

Met de ingebouwde Perfion Scheduler kunt u voor iedere Action Map uitvoeringsschema's specifieren. U wilt bijvoorbeeld dat de ene Action Map elke nacht om 2.00 u loopt, terwijl een andere elk uur moet draaien. Het is helemaal aan u.

Voor bevoegde personen is het tevens mogelijk om Perfion Actions handmatig te laten draaien vanuit de Perfion-applicatie. Dit kan nuttig zijn wanneer een eenmalige manipulatie van data gewenst is, of als u uw taken wilt uittesten voordat deze worden ingepland.

De acties worden 'in de achtergrond' uitgevoerd

De automatische processen die via Perfion Actions worden uitgevoerd, gebeuren direct in Perfion, volledig onzichtbaar voor de gebruikers. Acties worden zelfs 'in de achtergrond' uitgevoerd, wat betekent dat u door kunt gaan met uw andere taken in het Perfion-systeem, terwijl de acties worden uitgevoerd.