Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies voor het analyseren en personaliseren van inhoud.

De uitdaging voor IT-managers

Steeds hogere eisen aan de IT-infrastructuur. De combinatie van verschillende communicatieplatforms, verschillende talen en veel productvarianten verhogen de vereisten. Het bedrijf verwacht gesynchroniseerde gegevens, op elk moment en overal.

[Video]: Hoe IT-manager David verschillende gescheiden data silo's vervangt door 1 enkele bron wan waarheid

Uitdagingen met betrekking tot productgegevens

 • Wilt het bedrijf nieuwe verkoop- en marketingkanalen openen, zoals e-commerce portals, micro-sites, e-catalogi en mobiele apparaten in aanvulling op de ouderwetse prijslijsten, gedrukte catalogi en brochures?
 • Vereist de samenwerking tussen verkopers en klanten dat er doorheen de waardeketen automatisch bijgewerkte informatie wordt verstrekt?
 • Als het informatiebeheer inconsistent is en de systemen zijn niet geïntegreerd, is het dan moeilijk om productgegevens op verschillende platforms live en gesynchroniseerd te houden?
 • Leiden constante wijzigingen in de bedrijfsvereisten tot oneindigende aanpassingen aan uw op maat gemaakte oplossingen?


So kan Perfion IT-managers helpen

Met Perfion worden de productgegevens vanaf een gecentraliseerde locatie opgehaald, waar alle updates voor relevante applicaties worden gepushed. U kunt de verschillende bedrijfsafdelingen laten samenwerken met up-to-date informatie over productvariaties, talen en applicaties.Een flexibele en open set-up voor het beheer van productgegevens.

 • Data centraliseren en opnieuw gebruiken
  Perfion verzamelt al uw productgegevens op een enkele plaats. De gegevens kunnen worden geïmporteerd of live gelinkt van bestaande gegevensbronnen. Op deze manier worden productgegevens altijd bijgewerkt en live gedeeld met organisatorische eenheden, platformen en applicaties.
 • Slepen en neerzetten van productgegevens
  Het wordt gemakkelijk om productgegevens in verschillende media zoals portalen, websites, datasheets, prijslijsten en brochures te beheren en bij te werken.
 • Naadloze ERP-integratie
  Out-of-the-box integratie in Dynamics AX & NAV en eenvoudige integratie in alle andere standaard ERP-oplossingen.
 • Open XML-gebaseerde API
  Live data en afbeeldingen worden naar bestaande websites, e-commerce portalen en aangepaste applicaties aangevoerd met behulp van standaard verbindingen en webservices.
 • Snelle implementatie en lage totale eigendomskost (TCO)
  Perfion is een gestandaardiseerde, gecertificeerde .NET-gebaseerde applicatie. De bewezen oplossing biedt een snelle implementatie met een lage TCO.

Gerelateerde blogberichten:

5 advantages of using a standard PIM system

Do you need an off-the-shelf PIM system or a custom solution?

What is the advantage of tight PIM/ERP integration?