IT-managers worden efficiënter met een PIM-systeem

De productdata-uitdaging van de IT-manager - en zijn oplossing.

[Video]: Hoe IT-manager David verschillende gescheiden data silo's vervangt door 1 enkele bron van waarheid

De uitdagingen van de IT-manager met betrekking tot productgegevens

De eisen die aan de IT-infrastructuur worden gesteld, worden steeds hoger.

Het aantal communicatieplatforms neemt toe, we communiceren in meerdere talen en de hoeveelheid productvarianten wordt groter. Tegelijk verwachten klanten en partners dat productgegevens overal en altijd gestandaardiseerd zijn.

Dat kan een uitdaging zijn als:

  • Uw bedrijf nieuwe verkoop- en marketingkanalen wil gaan gebruiken, zoals e-commerce, microsites, e-catalogi en mobiele apparaten als aanvulling op ouderwetse prijslijsten, papieren catalogi en brochures

  • De samenwerking met leveranciers en klanten vereist dat bijgewerkte productinformatie automatisch met alle partijen wordt gedeeld

  • De IT-systemen niet goed genoeg geïntegreerd zijn en het informatiebeheer niet consequent is

  • Voortdurende veranderingen in de bedrijfsvoering met zich meebrengen dat uw op maat gemaakte oplossingen eindeloos aangepast moeten worden

Zo staat Perfion de IT-manager bij
Met Perfion is het eenvoudig voor de werknemers in uw bedrijf om over de grenzen van afdelingen, productvarianten, talen en applicaties samen te werken, omdat iedereen toegang heeft tot de actuele gegevens.

Centraliseer uw gegevens om ze overal te gebruiken
Perfion is een flexibel en open systeem dat allerlei productinformatie op één plek verzamelt. Gegevens kunnen worden geïmporteerd of rechtstreeks aan Perfion worden gekoppeld vanuit bestaande gegevensbronnen. Vanuit Perfion wordt bijgewerkte informatie gepusht naar alle publicaties, apps en websites.

Configureer productinformatie met behulp van slepen en neerzetten
Met behulp van eenvoudig slepen en neerzetten kunnen werknemers gemakkelijk productinformatie verwerken en bijwerken op alle portalen, websites, databladen, prijslijsten, brochures e.d.

Out of the box ERP-integratie
Perfion heeft out of the box integratie met Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics 365 – en eenvoudige integratie met alle andere standaard-ERP-oplossingen.

Op open XML gebaseerde API
Live gegevens en afbeeldingen worden overgezet naar websites, webshops en gebruikersaangepaste applicaties met behulp van standaardconnectoren en webservices.

Snelle implementatie en lage totale eigendomskosten (TCO)
Perfion is een op .NET gebaseerde standaardapplicatie die snel te implementeren is. Het is een uitgebreid geteste en gecertificeerde oplossing met een groot gebruiksgemak en een lage TCO.

Gerelateerde blogberichten:

5 advantages of using a standard PIM system

Do you need an off-the-shelf PIM system or a custom solution?

What is the advantage of tight PIM/ERP integration?

TEST:
Heeft u een PIM-systeem nodig?

Klik hier voor de PIM-test