Nieuwe manieren voor bedrijven om productinformatie te beheren

Perfion zorgt ervoor dat u zich kunt richten op dat wat ertoe doet

Perfion geeft u de mogelijkheid om uw productiviteit en creativiteit een boost te geven. Geen ellenlange zoektochten meer naar productinformatie, of twijfelen of de gegevens nog wel up-to-date zijn. Wél meer tijd voor uw bedrijfsactiviteiten.

Wij weten dat u geen zaken kunt doen in de toekomst als u het werk van vandaag doet met de methoden van gisteren. Door, samen met onze klanten, Perfion PIM continu te verbeteren, zetten wij ons in om nieuwe manieren te vinden om reële problemen de baas te worden.

Wij zijn er trots op dat wij uw bedrijf begrijpen en een tastbaar verschil kunnen maken. U zult, direct, onze betrokkenheid en ons vernuft uit eerste hand merken, wanneer u met onze consultants praat over uw behoeften en hoe wij daarbij kunnen helpen.

Perfion is onderdeel van Boyum IT Solutions, een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Denemarken en aanwezigheid in meer dan 125 landen.

Werken bij Perfion

Wij onderkennen dat kennis ons belangrijkste hulpmiddel is en wij begrijpen dat werknemers ons belangrijkste bezit zijn. Wij hebben passie voor wat we doen en wij zijn altijd op zoek naar hoogopgeleid personeel, dat de ambitie heeft om het verschil te maken. 

Hoewel wij zakelijk gezien ambitieus zijn, verliezen we nooit het belang van het evenwicht tussen werk en privéleven uit het oog. Als het onze medewerkers zowel professioneel als op persoonlijk vlak goed gaat, zal dat ook voor ons bedrijf gelden.

Lees meer