Gegevensmodellering

Met Perfion modelleert u producteigenschappen op dezelfde manier als er aan denken. U kunt zich richten op uw producten in plaats van op databasetechnologie.

Functies maken

Met behulp van een dialoogvenster kunt het volgende maken:

  • Elke denkbare functie
  • Een onbeperkt aantal functies, zoals getallen, teksten, data, foto's of andere bestanden
  • Externe functies die gegevens uit andere gegevensbronnen direct koppelen

 

Functies kunnen worden gedefinieerd zodat ze zich als nodig gedragen. Om het gewicht van een product te bepalen hebt u een nummer nodig. Voor een product van het type film moet u meerdere acteurs associëren. Voor categorieën hebt u waarschijnlijk informatie in een hiërarchie nodig. Sommige informatie moet mogelijk naar andere talen worden vertaald. Alles is mogelijk.

Definitie en datamodellering van Perfion-functie

Hergebruik alle bestaande informatie in uw ERP-systeem, door een externe functie te definiëren die rechtstreeks linkt naar om het even welke informatie die u nodig hebt.

Prijsvarianten

Variabele gegevens kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd, zoals prijsvarianten voor verschillende valuta, klanten, klantgroepen, enz.

Functies uitbreiden

Door slepen en neerzetten kunnen functies gemakkelijk aan categorieën of andere functies worden gekoppeld, zodat de informatiemodellering zowel eenvoudig als intuïtief is, maar toch flexibel, zodat alles - van eenvoudige tot zeer complexe productstructuren - kan worden verwerkt. De nieuwe functies zijn direct beschikbaar en bruikbaar op de formulieren, catalogi, rapporten, webpagina's enz. Geen programmering nodig.

Datamodellering met Perfion PIM