Perfion E-Commerce API

Snelle en flexibele integratie van productgegevens, met een speciale API gericht op communicatie met e-commerce-systemen.

Als PIM-oplossing is Perfion altijd uw enige bron (Single Source of Truth) voor echte productinformatie. Als u wilt dat die informatie wordt gebruikt en weergegeven in een e-commerce-platform, is de Perfion E-commerce API precies wat u zoekt.

U kunt eenvoudigweg in Perfion configureren hoe uw eigen aangepaste datamodel wordt getransformeerd tot ‘voor e-commerce leesbare’ XML-output, en de relevante systemen beschikbaar stellen aan de API.

Perfion E-Commerce API
Perfion E-commerce API gericht op communicatie met E-commerce-systemen.

Het belangrijkste voordeel van de Perfion E-commerce API in vergelijking met de algemene API is dat er voor het externe systeem geen kennis nodig is van het datamodel in Perfion. In plaats daarvan ontvangt hij universeel bekende data op basis van wat u in Perfion geconfigureerd hebt. Als abstractielaag bovenop de Perfion API, vereenvoudigt de EC API de complexiteit voor het aanvragende systeem, en retourneert complete resultaten waarvoor soms verschillende API-verzoeken nodig zouden zijn geweest.

In sommige gevallen is het handig om een afzonderlijke oplossing te coderen, die de Perfion E-commerce API en het e-commerce-systeem aanroept. Dit is relevant in gevallen waarin het niet mogelijk is dat het E-commerce-systeem zelf de E-commerce API aanroept.

Uw eigen medicijn nemen

Perfion biedt verschillende op maat gemaakte standaard integraties voor e-commerce-systemen (voorbeelden zijn Sana Commerce, Magento Commerce, Shopify en Ucommerce).

Deze integratie worden gebouwd boven op de E-commerce API, wat betekent dat de API gecontroleerd en verfijnd is in verschillende versies. Dus of u nu uw eigen integratie wilt creëren of een partner zoekt die dit voor u kan doen, u kunt erop vertrouwen dat de API eenvoudig in gebruik, flexibel en betrouwbaar is.

» Lees meer over PIM voor e-commerce

Functies van de Perfion E-Commerce API

  • Te configureren vanuit Perfion.
  • Ondersteunde entiteiten: sites, producten, categorieën, varianten.
  • Ondersteunt varianten in iedere hoeveelheid afmetingen.
  • Ondersteunt gerelateerde producten, afbeeldingen en bijlagen.
  • Ondersteunt meerdere talen.
  • Meerdere winkels toegestaan. Zelfs winkels met een afwijkende configuratie en winkelinstallatie in verschillende e-commerce-systemen zijn mogelijk.
  • Ondersteuning paginering en incrementele queries.
  • Uitgebreide maar eenvoudige XML-output.
  • Eenvoudig debuggen met behulp van ingebouwde Perfion API Query Tool.
  • Uitgebreide een eenvoudig te volgen documentatie

Informatieblad downloaden

Download het informatieblad over de Perfion E-Commerce API

Perfion E-Commerce API