Overstap van Dynamics NAV/AX naar Dynamics 365 BC/FO met behulp van een PIM-systeem

Overweegt u over te stappen van een Dynamics NAV- of AX-versie naar het nieuwe 365 Business Central of Finance and Operations?

Perfion is Microsoft Gold PartnerDan hebt u zich zeker moeten bezighouden met veranderingen omtrent de toekomstige aanpassing/uitbreiding van uw ERP-systeem, bijvoorbeeld met betrekking tot uw actuele gegevensmodel in het ERP-systeem.

Overstap van Dynamics NAV/AX naar Dynamics 365 BC/FO

Hebt u productstamgegevens in Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics AX uitgebreid met velden of tabellen, eventueel met behulp van extra modules?

Aangezien Microsoft aanbeveelt om het aanpassingsniveau van het platform te verkleinen, is het helaas niet volledig mogelijk om deze wijzigingen door te voeren in de nieuwe versies.

Perfion PIM ondersteunt uw dynamische migratieproject

Perfion biedt als productinformatiebeheersysteem 100% integratie met uw Dynamics ERP-oplossing.

Zo kunnen productgegevens uit het ERP-systeem direct en in realtime worden gesynchroniseerd met het Perfion PIM-systeem. Dit geldt niet alleen voor klassieke stamgegevens als prijzen en bewegingsgegevens als voorraden, maar voor alle soorten productgegevens.

Met directe Dynamics-integratie biedt Perfion de mogelijkheid dat productgegevens slechts in één systeem bewaard hoeven te worden, maar toch synchroon en in realtime in beide systemen aanwezig zijn.

Eerste stap:
verbinding van het te vervangen ERP-systeem met het PIM-systeem

In het kader van het ERP-migratieproject wordt in de eerste stap het te vervangen ERP-systeem verbonden met het Perfion PIM-systeem, zodat het productgegevensmodel inclusief alle relevante gegevens in het PIM-systeem kan worden opgebouwd. Dit geldt niet alleen voor uw 'oude' Dynamics NAV- of Dynamics AX-systeem, maar ook voor andere ERP-systemen of externe/bronsystemen in het algemeen.

Tweede stap:
het PIM-systeem verbinden met het toekomstige Dynamics 365 ERP-systeem

Nu kunt u zich in de volgende stap volledig concentreren op de omschakeling naar Dynamics BC/FO, omdat uw artikelgegevens al in het PIM-systeem aanwezig zijn en u uw productgegevens zo 'onder controle houdt'.

Tijdens de migratieprojectvoortgang kan Perfion vervolgens worden aangesloten op het toekomstige Dynamics-systeem en zo de productgegevens beschikbaar stellen. Indien nodig werkt dit zelfs parallel met de bestaande integratie met het oude, te vervangen systeem.

[CASESTUDY]
De gelijktijdige implementatie van Perfion PIM en een nieuw ERP-systeem spaarde Damstahl veel dubbel werk uit

Video in Deense taal met ondertiteling.
Ondertiteling wordt niet weergegeven? Activeer ze door op het pictogram 'Ondertiteling' in de rechterbenedenhoek van de video te klikken nadat u op de blauwe afspeelknop hebt geklikt.

Contact

Hebt u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Ja, ik heb meer informatie nodig