Word partner van Perfion

Word ook een onderdeel van de groeiende familie van Perfion-partners en maak uw bedrijf sterker. Als gecertificeerd partner van Perfion kunt u het beste standaard PIM-systeem dat op de markt is, toevoegen aan uw productaanbod. U krijgt toegang tot de verkoop- en trainingsprogramma's, met de onderdelen presales, verkoop en implementatie.

Het partnerprogramma van Perfion bestaat uit doelgerichte ERP-integratie, web- en e-commerce-bureaus en digitale bureaus.

 

Vraag een partnerschap aan

Soorten Perfion-partnerschap

Wij bieden twee verschillende niveaus van partnerschap m.b.t. de verkoop van PIM-oplossingen: Solution Partner en Business Partner. Deze niveaus corresponderen met de verkoopcommissie per verkochte licentie.

perfion-solution-partner.png Solution Partner

Onze Solution Partners verkopen Perfion PIM en bieden daarnaast implementatie en ondersteuning van de oplossing. Ook bieden zij training aan nieuwe gebruikers. Bovenop de voordelen van het Business Partner-niveau hebben Solution Partners onder andere toegang tot training, technische ondersteuning en de mogelijkheid om marketingmaterialen van Perfion te gebruiken.

perfion-business-partner.png Business Partner

Onze Business Partners verkopen Perfion PIM, maar implementeren deze oplossingen niet zelf. Als Business Partner heeft u in uw salesproces toegang tot ondersteuning van Perfions Presales Managers en Sales Managers.

Perfion
partnerservices

Als Perfion-partner kunt u uw klanten het beste standaard PIM-systeem bieden dat op de markt is, in de wetenschap dat u Perfions complete knowhow en expertise achter u heeft staan. U kent uw markt en uw klanten. Wij weten hoe een PIM-systeem verkocht en geïmplementeerd dient te worden. Zo krijgt uw klant het beste rendement uit zijn investering.

perfion-traening-certificering-alternative.png

Training en certificering

Wij vinden het belangrijk dat alle Perfion-partners een hoog kennis- en vaardigheidsniveau hebben met betrekking tot Perfion PIM. Daarom is onze certificering zowel een aanbod als een eis om Perfion-partner te kunnen worden.

Wij bieden zowel training op het gebied van sales als op het gebied van alle technische aspecten die verbonden zijn aan implementatie en ondersteuning.

perfion-support.png

Ondersteuning

Wij helpen u goed op weg. Als Perfion-partner heeft u toegang tot een aantal uren kosteloze technische ondersteuning, afhankelijk van het niveau van uw partnerschap. Solution Partners hebben daarnaast toegang tot ondersteuning van Perfions Service Desk.

perfion-marketing.png

Marketing

Als Perfion-partner kunt u gebruikmaken van marketingmaterialen van Perfion, zodat u niet zelf bij nul hoeft te beginnen qua marketinginspanning. Ook bieden wij gezamenlijke marketingactiviteiten aan onze partners, waardoor u de mogelijkheid krijgt tot exposure op Perfions partnerpagina.

Voordelen voor Perfion-partners

Het Perfion-partnerschap biedt veel voordelen. Die geven u de mogelijkheid om uw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met een PIM-systeem, waarbij zij de volledige controle hebben over alle productgegevens en zodoende meer kunnen halen uit hun werkdag.


Of met andere woorden: Tevredener klanten met een beter bedrijf.

Arrow
  • Het beste standaard PIM-systeem op de markt in uw productportefeuille
  • Haal meer opdrachten binnen met de ondersteuning van Perfions salesteam
  • Meer omzet dankzij commissie
  • Een certificeringsprogramma dat een hoog vaardigheidsniveau garandeert
  • Toegang tot Perfions experts met technische ondersteuning
Get Certified Behaal uw certificaat. Word partner.

Vul het formulier in op de volgende pagina en begin uw PIM-reis vandaag nog.

Word partner