Doorlooptijd

Hoe snel handelen en productinformatie gelijktijdig up-to-date houden?

Voldoen aan de veranderende eisen van de markt is belangrijker dan ooit. Trends ontstaan hier en nu, u moet dus flexibel zijn. Gezien het feit dat de productinformatie via verschillende segmenten, platforms, media en talen wordt verspreid, is dat allesbehalve eenvoudig.

time-to-market.png (2)
 • Kunt u meer seizoenen en korte levenscycli beheren én de productgegevens up-to-date houden? Worden de productgegevens aangepast wanneer een functionele minder tijd krijgt om zijn taken in de release-cyclus te vervullen?

 • Worden ultieme wijzigingen aan het productassortiment, prijzen, foto's en gegevens onmiddellijk uitgevoerd wanneer er een product-release of marketingcampagne nadert?

 • U bent actief op verschillende markten en in verschillende talen, en u hebt behoefte aan een nauwere samenwerking met vertaalbureaus?

 • Is uw opstelling flexibel genoeg om uw producten volgens de OEM-overeenkomsten op de markt te brengen? Hoeveel van uw bestaand marketingmateriaal kan door een ander bedrijf worden herbruikt door simpelweg sjablonen aan te passen en deze op uw bestaande productgegevens toe te passen?

Voordelen van een PIM-systeem

Beheer in een handomdraai productgegevens op verschillende sites en media.

Met Perfion kunt u onmiddellijk op marktveranderingen reageren en uw product sneller naar de markt brengen. Enkele van de voordelen die u zult ervaren zijn:

 • Naadloos delen van productgegevens
  U en uw collega's kunnen samenwerken om productgegevens bij te werken en te coördineren. De wijzigingen worden toegepast zodra ze beschikbaar zijn en het delen van informatie verloopt vlekkeloos.

 • Snel reageren op wijzigingen
  Het bijwerken van productgegevens wordt gemakkelijk, ook wanneer deadlines naderen en veranderingen snel moeten worden uitgevoerd. Voer de gegevens eenmaal in en alle productmaterialen worden bijgewerkt. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

 • Verwerk meer collecties met minder middelen
  Met Perfion kunt u onmiddellijk de productgegevens op verschillende sites en media bijwerken. Controle op de release-cyclus van het product, meer gegevenskwaliteit en sneller wijzigingen uitvoeren.