Perfion & Ucommerce

Perfion en Ucommerce zorgen ervoor dat uw out-of-the-box webshop uit zijn voegen barst van de waardevolle productinformatie.

Webwinkels met goede en uitgebreide productbeschrijvingen transformeren een bezoeker veel eerder in een koper dan webwinkels die deze informatie niet bieden.

Met ERP en een Product Information Management-oplossing (PIM) als basis voor uw e-commerceplatform bieden we hoogwaardige content.

Ucommerce, Perfion en Dynamics voor de perfecte webshop-ervaring
Ucommerce, Perfion en Dynamics voor de perfecte webshop-ervaring
Ucommerce en Perfion PIM

Hoe profiteren E-Commerce-gebruikers van de relatie tussen Perfion en Ucommerce?

De PIM-oplossing van Perfion is volledig te integreren in Microsoft Dynamics. Dit betekent dat gegevens van ERP en Perfion gebruikt kunnen worden in combinatie met Ucommerce om een webshop te maken met content die in real-time wordt bijgewerkt.

In het kort:

  • De masterdata van het bedrijf worden beheerd in Dynamics

  • Perfion voegt alle andere productinformatie toe

  • Ucommerce zorgt voor online publicatie en bestelling - en verzendt bestelgegevens naar Dynamics

 

”Het aantal bestellingen in de webshop verhoogt gestadig doordat we meer en meer gedetaïlleerde product informatie, foto’s en andere data in Perfion opladen. Hoe meer producten we optimaal presenteren in de webshop, hoe meer we verkopen.”

Steffan Schjøt Christensen, Produktmanager, AMO Toys Scandinavia A/S

De Perfion-Ucommerce Connector

Als u Perfion al gebruikt als uw Single Source of Truth voor productinformatie voor bijvoorbeeld catalogi, brochures, informatiebladen of prijslijsten, kunt u met de Ucommerce-Perfion Connector zonder enige moeite alle productgegevens opnieuw gebruiken en publiceren op de online Ucommerce webwinkel.

Producten kunnen eenvoudig online gepubliceerd en besteld worden. Uw op transacties gebaseerde gegevens, zoals prijzen, inventaris, enz. blijven in Dynamics, maar kunnen ook beheerd worden via Perfion.

Perfion PIM en Ucommerce – het beste van twee werelden

Zowel Ucommerce als Perfion zijn volledig gericht op het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijke "plug & play" standaardoplossingen, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor een goede prijs.

Perfion  is de standaardoplossing voor Product Information Management (PIM) voor bedrijven met een complexe productstructuur of bedrijven die multichannel, meertalige communicatie nodig hebben. Met Perfion krijgt u één enkele bron voor correcte productinformatie die u controle biedt over alle productgegevens, ongeacht waar deze worden toegepast. 

Ucommerce

Ucommerce is een leidend content en commerce platform. Met Ucommerce, verkrijgt u een snelle time-to-market cyclus, en een eenvoudige manier om al uw e-shops, catalogi, producten en content te beheren. Ucommerce integreert met wijd verspreide CMS systemen zoals Umbraco, Kentico, Sitefinity en Sitecore.

Volledig geïntegreerd met Dynamics

Perfion en Ucommerce gebruiken uw Dynamics-bedrijfsinformatie als het uitgangspunt.

Perfion is ontworpen en ontwikkeld voor naadloze en bi-directionele integratie met Microsoft Dynamics. Dit betekent dat gegevens die stromen tussen Dynamics, Perfion en Ucommerce altijd perfect gesynchroniseerd zijn.

Voordelen

Productief
Hergebruik van uw productinformatie voor online etalage

Efficiënt
Bespaar tijd met één enkele informatiebron (Single Source of Truth)

Ervaren
Twee toonaangevende spelers in e-Commerce en PIM-industrie

100% geïntegreerd
Uw zakelijke informatie in Dynamics als uitgangspunt, volledig geïntegreerd

Informatieblad downloaden

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Ucommerce

Perfion PIM & Ucommerce

TEST:
Zijn uw productgegevens klaar voor B2B e-commerce?

Doe de productgegevens-TEST