Perfion & Shopify

Perfion en Shopify zorgen ervoor dat uw out-of-the-box webshop uit zijn voegen barst van de waardevolle productinformatie.

Webwinkels met goede en uitgebreide productbeschrijvingen transformeren een bezoeker veel eerder in een koper dan webwinkels die deze informatie niet bieden.

Met ERP en een Product Information Management-oplossing (PIM) als basis voor uw e-commerceplatform bieden we hoogwaardige content.

Perfion, Shopify en Dynamics voor de perfecte webshop-ervaring
Perfion, Shopify en Dynamics voor de perfecte webshop-ervaring
Shopify en Perfion PIM

Hoe profiteren E-Commerce-gebruikers van de relatie tussen Perfion en Shopify?

De PIM-oplossing van Perfion is volledig te integreren in Microsoft Dynamics. Dit betekent dat gegevens van ERP en Perfion gebruikt kunnen worden in combinatie met Shopify om een webshop te maken met content die in real-time wordt bijgewerkt.

In het kort:

  • De masterdata van het bedrijf worden beheerd in Dynamics

  • Perfion voegt alle andere productinformatie toe

  • Shopify zorgt voor online publicatie en bestelling - en verzendt bestelgegevens naar Dynamics

De Perfion-Shopify Connector

Als u Perfion al gebruikt als uw Single Source of Truth voor productinformatie voor bijvoorbeeld catalogi, brochures, informatiebladen of prijslijsten, kunt u met de Shopify-Perfion Connector zonder enige moeite alle productgegevens opnieuw gebruiken en publiceren op de online Shopify webwinkel.

Producten kunnen eenvoudig online gepubliceerd en besteld worden. Uw op transacties gebaseerde gegevens, zoals prijzen, inventaris, enz. blijven in Dynamics, maar kunnen ook beheerd worden via Perfion.

Perfion PIM en Shopify – het beste van twee werelden

Zowel Shopify als Perfion zijn volledig gericht op het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijke "plug & play" standaardoplossingen, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor een goede prijs.

Perfion  is de standaardoplossing voor Product Information Management (PIM) voor bedrijven met een complexe productstructuur of bedrijven die multichannel, meertalige communicatie nodig hebben. Met Perfion krijgt u één enkele bron (Single Source of Truth) voor correcte productinformatie die u controle biedt over alle productgegevens, ongeacht waar deze worden toegepast. 

Shopify is een e-commerce platform met volledige functionaliteit, dat alles verwerkt van marketing en betalingen tot beveiligd afrekenen en verzenden. De software wordt gebruikt voor meer dan 600.000 bedrijven over de hele wereld. Of u nu online verkoopt, op sociale media, in een winkel of uit de kofferbak van uw auto, met Shopify kunt u alles aan.

Volledig geïntegreerd met Dynamics

Perfion en Shopify gebruiken uw Dynamics-bedrijfsinformatie als het uitgangspunt.

Perfion is ontworpen en ontwikkeld voor naadloze en bi-directionele integratie met Microsoft Dynamics. Dit betekent dat gegevens die stromen tussen Dynamics, Perfion en Shopify altijd perfect gesynchroniseerd zijn.

Voordelen

Productief
Hergebruik van uw productinformatie voor online etalage

Efficiënt
Bespaar tijd met één enkele informatiebron (Single Source of Truth)

Ervaren
Twee toonaangevende spelers in e-Commerce en PIM-industrie

100% geïntegreerd
Uw zakelijke informatie in Dynamics als uitgangspunt, volledig geïntegreerd

Informatieblad downloaden

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Shopify

Perfion & Shopify

TEST:
Zijn uw productgegevens klaar voor B2B e-commerce?

Doe de productgegevens-TEST