Integratie van Perfion met Sana Commerce

Perfion en Sana Commerce zorgen ervoor dat uw out-of-the-box webshop uit zijn voegen barst van de waardevolle productinformatie.

Webwinkels met goede en uitgebreide productbeschrijvingen transformeren een bezoeker veel eerder in een koper dan webwinkels die deze informatie niet bieden.

Met ERP en een Product Information Management-oplossing (PIM) als basis voor uw e-commerceplatform bieden we hoogwaardige content.

Perfion PIM integreert volledig met Sana Commerce

Hoe profiteren E-Commerce-gebruikers van de relatie tussen Perfion en Sana?

Het webwinkelsysteem Commerce van Sana en Product Information Management PIM van Perfion integreren volledig in Microsoft Dynamics/SAP.

In het kort:

  • De masterdata van het bedrijf worden beheerd in Dynamics/SAP

  • Perfion voegt alle andere productinformatie toe

  • Sana Commerce zorgt voor online publicatie en bestelling - en verzendt bestelgegevens naar Dynamics/SAP


”De 100% naadloze integratie van Perfion, Dynamics NAV en Sana Commerce was precies wat wij voor ogen hadden. Perfion heeft het mogelijk gemaakt om structuur aan te brengen in productinformatie en deze voor iedereen beschikbaar te maken”

Marcel de Groot, Business Unit Manager Parts, Exalto B.V.

De Sana-Perfion Connector

Als u Perfion al gebruikt als uw Single Source of Truth voor productinformatie voor bijvoorbeeld catalogi, brochures, informatiebladen of prijslijsten, kunt u met de Sana-Perfion Connector zonder enige moeite alle productgegevens opnieuw gebruiken en publiceren op de online Sana Commerce webwinkel.

Producten kunnen eenvoudig online gepubliceerd en besteld worden. Uw op transacties gebaseerde gegevens, zoals prijzen, inventaris, enz. blijven in Dynamics/SAP, maar kunnen ook beheerd worden via Perfion.

Sana-Perfion connector app
De Sana-Perfion connector ondersteund alle Sana versies (zowel cloud als on-premise) en is beschikbaar in de Sana App Store. Deze mogelijkheid zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.

Perfion PIM en Sana Commerce - het beste van twee werelden

Zowel Sana als Perfion zijn volledig gericht op het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijke "plug & play" standaardoplossingen, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor een goede prijs.

Perfion is de standaardoplossing voor Product Information Management (PIM) voor bedrijven met een complexe productstructuur of bedrijven die multichannel, meertalige communicatie nodig hebben. Met Perfion krijgt u één enkele bron voor correcte productinformatie die u controle biedt over alle productgegevens, ongeacht waar deze worden toegepast. 

Sana Commerce is de geïntegreerde realtime e-commerce-oplossing voor Microsoft Dynamics/SAP, en biedt een out-of-the-box webwinkel die bestellingen 24/7 verwerkt, correcte bestel- en voorraadinformatie biedt en uw externe verkoopmedewerkers met de mobiele app ondersteunt.

Volledig geïntegreerd met Dynamics/SAP

Perfion en Sana Commerce gebruiken uw Dynamics/SAP-bedrijfsinformatie als het uitgangspunt.

Sana Commerce is ontworpen en ontwikkeld om voor 100% te kunnen worden geïntegreerd met Dynamics/SAP en om de bedrijfslogistiek en -informatie te gebruiken waar die nodig is.

Sana maakt niet alleen verbinding met Dynamics/SAP. Een deel van Sana is geïnstalleerd binnen Dynamics/SAP om de meest hechte samenwerking mogelijk te maken. Daarnaast integreert Perfion ook 100% met Microsoft Dynamics/SAP.  

Voordelen

Productief
Hergebruik van uw productinformatie voor online etalage

Efficiënt
Bespaar tijd met één enkele informatiebron

Ervaren
Twee toonaangevende spelers in e-Commerce en PIM-industrie

100% geïntegreerd
Uw zakelijke informatie in Dynamics/SAP als uitgangspunt, volledig geïntegreerd


Informatieblad downloaden

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Sana Commerce

Perfion PIM & Sana Commerce

TEST:
Zijn uw productgegevens klaar voor B2B e-commerce?

Doe de productgegevens-TEST