Perfion & Magento Commerce

Perfion en Magento Commerce zorgen ervoor dat uw out-of-the-box webshop uit zijn voegen barst van de waardevolle productinformatie.

Webwinkels met goede en uitgebreide productbeschrijvingen transformeren een bezoeker veel eerder in een koper dan webwinkels die deze informatie niet bieden.

Met ERP en een Product Information Management-oplossing (PIM) als basis voor uw e-commerceplatform bieden we hoogwaardige content.

Magento Commerce, Perfion en Dynamics/SAP voor de perfecte webshop-ervaring
Magento Commerce, Perfion en Dynamics/SAP voor de perfecte webshop-ervaring
Magento Commerce en Perfion PIM

Hoe profiteren E-Commerce-gebruikers van de relatie tussen Perfion en Magento Commerce?

De PIM-oplossing van Perfion is volledig te integreren in Microsoft Dynamics/SAP. Dit betekent dat gegevens van ERP en Perfion gebruikt kunnen worden in combinatie met Magento Commerce om een webshop te maken met content die in real-time wordt bijgewerkt.

In het kort:

  • De masterdata van het bedrijf worden beheerd in Dynamics/SAP

  • Perfion voegt alle andere productinformatie toe

  • Magento Commerce zorgt voor online publicatie en bestelling - en verzendt bestelgegevens naar Dynamics/SAP

 

”Perfion is ons leidend product data management system geworden. Producten, merken, kwaliteitsdata, workflows – alles leeft in Perfion. Aanvullend hierop levert Perfion een zeer goede informatiebasis voor het elektronisch zakendoen.”

Markus Allgaier, Board of Finance and Organization 
Mack & Schühle AG

De Perfion-Magento Connector

Als u Perfion al gebruikt als uw Single Source of Truth voor productinformatie voor bijvoorbeeld catalogi, brochures, informatiebladen of prijslijsten, kunt u met de Perfion-Magento Connector zonder enige moeite alle productgegevens opnieuw gebruiken en publiceren op de online Magento Commerce webwinkel.

De connector ondersteund Magento 2, zowel on-premise als cloud versies.

Producten kunnen eenvoudig online gepubliceerd en besteld worden. Uw op transacties gebaseerde gegevens, zoals prijzen, inventaris, enz. blijven in Dynamics/SAP, maar kunnen ook beheerd worden via Perfion.

Perfion PIM en Magento Commerce – het beste van twee werelden

Zowel Magento Commerce als Perfion zijn volledig gericht op het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijke "plug & play" standaardoplossingen, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor een goede prijs.

Perfion  is de standaardoplossing voor Product Information Management (PIM) voor bedrijven met een complexe productstructuur of bedrijven die multichannel, meertalige communicatie nodig hebben. Met Perfion krijgt u één enkele bron voor correcte productinformatie die u controle biedt over alle productgegevens, ongeacht waar deze worden toegepast. 

Magento Commerce is een leidend platform voor content en commerce. Magento Commerce geeft u een krachtige manier om unieke en innemende koopbelevingen te creëren. Met het Magento platform, een globaal ecosysteem van implementatie partners, en een uitgebreide marketplaats van extensies, is het tijd om uw commerce visie tot leven te brengen.

Volledig geïntegreerd met Dynamics/SAP

Perfion en Magento Commerce gebruiken uw Dynamics/SAP-bedrijfsinformatie als het uitgangspunt.

Perfion is ontworpen en ontwikkeld voor naadloze en bi-directionele integratie met Microsoft Dynamics/SAP. Dit betekent dat gegevens die stromen tussen Dynamics/SAP, Perfion en Magento altijd perfect gesynchroniseerd zijn.

Voordelen

Productief
Hergebruik van uw productinformatie voor online etalage

Efficiënt
Bespaar tijd met één enkele informatiebron

Ervaren
Twee toonaangevende spelers in e-Commerce en PIM-industrie

100% geïntegreerd
Uw zakelijke informatie in Dynamics/SAP als uitgangspunt, volledig geïntegreerd

Download informatieblad

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Magento Commerce

Perfion PIM en Magento Commerce

TEST:
Zijn uw productgegevens klaar voor B2B e-commerce?

Doe de productgegevens-TEST